2.10.2006 г., 14:01 ч.

Консервативно :) 

  Поезия
571 0 4

 

 

Пич, толкова да си ми ясен,

със този поглед жадно впит…

Денят ми днес ще е прекрасен,

не ми се вписваш в него ти...

 

Не се занасяй, овладей се,

объркал си адреса май,

ласкателствата ти не действат,

да впечатлиш не се старай!

 

Е, може да те изненадам,

направил си погрешен ход,

от някакви комплекси страдаш,

но нямаш шанс, не в тоз живот.

 

Ще прозвучи консервативно,

но за един мъж съм жена,

семейният уют единствено,

е на сърцето ми целта!

 

Пести си всичките усилия

за кауза по-осмисляща

такива има в изобилие

сам ще се увериш в това!

© Дидислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хъмммм,каза ли му това което мислиш?!?...и все пак хубаво е да виждаш понякога,че си желана (дори и от един досадник,невписващ се в прекрасния ни ден).Това някак си "гъделичка" женското ни самочувствие...
  • Ясно, точно си му го казала. Поздрави, Диди!!!
  • Поздравления, Диди!
    Усмихна и мен!
  • Браво,Дидке!
Предложения
: ??:??