25.09.2016 г., 8:43 ч.

Констатация 

  Поезия » Философска
254 0 0

 КОНСТАТАЦИЯ

 

Трещи Вселената! И бурята бушува!

Проблясват остриетата от гняв...

Големите стихии пак враждуват.

И ни изпълват със първичен страх...

 

Бучи Вселената.Анархия царува...

Човечеството плаща своя грях.

Безредието над реда царува..

Кикоти се, със истеричен смях...

 

И Пушека над Огъня се носи...

Изпича се суровия ни свят!

И само Нестинарките танцуват боси!..

И всичко във света е кръговрат!..

 

Заканва ни се Стареца, от горе,

С Лукавия играта си да спрем!

А ние хитреците с него спорим!..

Хитруваме, дорде се на тресем!..

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??