13.11.2006 г., 19:07 ч.

Констатация 

  Поезия
985 0 12
Ето душата ми-
Стар морски фар
Замълчал
Непривикнал със климата

Леко килнат встрани
С недосчупен фенер
и несветещ,
и тъжен през зимата

С раздробена снага
Сутрин скрит от мъгла
С неразказани доста истории...

Той стои полуправ
Не усеща студа
Спрял и с птиците да говори...

© Диана Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??