21.11.2010 г., 20:56 ч.

Контрапункт 

  Поезия » Любовна
508 0 2

               Нещата изглеждат различни, понякога дори парадоксални - в

               зависимост от гледната точка...

 

Ако любовта е запълване

на пространството между двама,

явно ние не се обичаме -

помежду ни просто разстояние няма...

© Славяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??