28.11.2008 г., 21:36 ч.

Контрастно 

  Поезия » Гражданска
471 0 4
Контрастно

Работарските лъжици
и държавните акули,
ударните единици
и ударените нули!

Политическите маски
и окърпените гащи,
лево-педровите ласки
и при "наши" и при "ваште"!

Гурбетчийските мераци
и мизерните кашони,
митничарските батаци
и абсурдните закони!

Здравните осигуровки
и разбитите линейки,
вестникарските уловки
и аноректични вейки!

Битовите ни кютеци
и детинското съзнание,
чалгаджийските гюбеци
и висшето образУвание!

Работарските лъжици
и червените акули,
мафиотски единици
и вотиращите нули!

27. 11. 2008 г.
Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??