23.09.2008 г., 11:29 ч.

Контрастно за теб 

  Поезия » Любовна
435 0 3

22.09.2008


 

И винаги една любов гореща,

на пясъка ще пари под краката.

А теб, макар студен отсреща,

ще ти запари в душата...

И винаги, едно сърце кървящо,

дори без тебе ще тупти.

А теб, макар и толкова безстрашен,

от сън нощта ще те лиши...

И винаги, очите две скърбящи,

ще палят в синьо небесата.

А твоите очи, макар горящи

не ще познаят красотата...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??