В твоето тяло от мисли
сърцето позна
бъдеще близко, неписано
и ритми на топлина.
"Пали!" и "Контакт!"
в главата ми проехтя
и досущ авиатор
поглед към теб полетя.
А по морза предава
оня Юда, мойто сърце;
и очите-слънца разтопяват
восък в съшити криле.
на приказка сладкия дъх,
вятър вратата ли хлопне
да потънеш сред шепот и мъх...