Jul 21, 2016, 11:35 AM

Контур на шума 

  Poetry » Other
433 1 12

В твоето тяло от мисли

сърцето позна

бъдеще близко, неписано

и ритми на топлина.

 

"Пали!" и "Контакт!"

в главата ми проехтя

и досущ авиатор

поглед към теб полетя.

 

А по морза предава

оня Юда, мойто сърце;

и очите-слънца разтопяват

восък в съшити криле.

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??