31.08.2007 г., 19:42 ч.

КОПЧЕ 

  Поезия
499 0 6

На С.


Понякога ми идваш в повече и ми е тежко...
След себе си оставяш дълги многоточия.
Любовта ти истинска е, чиста, непорочна,
но често се отскубва като копче.

Пришивам го с конци от тягостно търпение
на мястото, където съм посяла топла жажда
и отново те обиквам в своето безвремие,
където всеки път по-истинска се раждам!

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??