Aug 31, 2007, 7:42 PM

КОПЧЕ 

  Poetry
498 0 6

На С.


Понякога ми идваш в повече и ми е тежко...
След себе си оставяш дълги многоточия.
Любовта ти истинска е, чиста, непорочна,
но често се отскубва като копче.

Пришивам го с конци от тягостно търпение
на мястото, където съм посяла топла жажда
и отново те обиквам в своето безвремие,
където всеки път по-истинска се раждам!

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??