7.10.2008 г., 21:32 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
569 0 0

                       Копнеж

 

Мога да те гледам аз безкрайно

и да си мечтая пак за тебе тайно

ти за мен си нещо странно

без което аз се чувствам мрачно

и потъвам в самота ужасно

щом към мен погледнеш хладно

обикнала те бих внезапно

ако някой ден ми кажеш гласно

че можеш да ме гледаш ти безкрайно

и мечтаеш всеки ден за мене тайно

© Алисън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??