24.08.2012 г., 10:55 ч.

Копнеж 

  Поезия » Друга
523 0 0

Има едно слънце на земята-

не изгрява сутрин, не залязва вечер.
То си грее и не спира,
то сърце ми стопля.


И забравям в миг беди и грижи,
и забравям този свят голям и сив.
С очи красиви той ме стопля,
с усмивка детска ме обсипва.


Иска ми се да умея 

като него да се смея.

© Цветалина Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??