18.10.2011 г., 23:13 ч.

Копнеж 

  Поезия » Бели стихове
602 0 1

Влез в душата ми,
не оставай пред прага!
Боиш се малко, нали?
Аз също... Но ако си тръгнеш
и вратата затръшнеш -
още повече ще ни боли...
Катинара разбий
и безразсъдно влезни,
няма да те заключа
вътре - кълна се!
Искаш ли да си тръгнеш -
просто върви...
Но първо - ела, пристъпи!

© Марио Трифонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??