23.02.2010 г., 19:15 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
796 0 2

Аз искам в тебе да намеря

моя блян жадуван, моята мечта.

Да се родя в копнеж сънуван

и да те сънувам пак.

 

Реалността небрежно ще отстъпи,

ще направи място на съня.

Тогава в твоя свят ще се изгубя,

тогава болката ще победя.

 

Мракът нежно ще ни приласкае,

нощта в прегръдки топли ще ни приюти.

Дъждът ръмящ ще ни омае

и Вселената ще се изгуби в нашите мечти.

 

Тогава може би и аз ще свикна

да съм обичана така.

Дори компромисите ще обикна

и с теб към рая ще се възнеса.

 

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??