Аз искам в тебе да намеря
моя блян жадуван, моята мечта.
Да се родя в копнеж сънуван
и да те сънувам пак.
Реалността небрежно ще отстъпи,
ще направи място на съня.
Тогава в твоя свят ще се изгубя,
тогава болката ще победя.
Мракът нежно ще ни приласкае,
нощта в прегръдки топли ще ни приюти.
Дъждът ръмящ ще ни омае
и Вселената ще се изгуби в нашите мечти.
Тогава може би и аз ще свикна
да съм обичана така.
Дори компромисите ще обикна
и с теб към рая ще се възнеса.
© Стефани All rights reserved.
Честита баба Марта!!!