24.05.2014 г., 7:59 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
582 0 3

Родих се

с твоя образ

в сетивата.

 

Очаквах те,

като дете

на прага

на живота.

 

Пулсиращо

променлива

отдалечаваш се,

излъчваш

топлина и

бягаш с бърз

поток

от слънчев вятър.

 

Очаквам те

в бели нощи

невидима,

за другите

сияеща във

синя светлина.

 

Мечтая те

и страдам,

страх ме е

да те докосна,

моя слънчева

Принцесо-Красота!

© Росен Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??