Родих се
с твоя образ
в сетивата.
Очаквах те,
като дете
на прага
на живота.
Пулсиращо
променлива
отдалечаваш се,
излъчваш
топлина и
бягаш с бърз
поток
от слънчев вятър.
Очаквам те
в бели нощи
невидима,
за другите
сияеща във
синя светлина.
Мечтая те
и страдам,
страх ме е
да те докосна,
моя слънчева
Принцесо-Красота!
© Росен Иванов Все права защищены