18.10.2006 г., 19:41 ч.

Копнеж 

  Поезия
607 1 2
             
                 Копнеж 



Копнея само с теб да бъда,
в прегръдките ти да лежа
и нека времето не мърда
и нищо да не е лъжа.

Копнея аз очите ти да зърна,
да докосна устните ти с плам
и дори за миг да се обърна,
ти още да си там.

Копнея да те виждам сутрин,
да усещам твоите ръце
и казвайки ми нежни думи
да милваш моето лице.

Копнея с теб да бъда на морето,
сред вълните бурни аз да тичам
и ми казва,милото,сърцето
колко силно те обичам!

© Кристина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??