11.03.2008 г., 11:55 ч.

Копнеж 

  Поезия » Бели стихове
720 1 8

Виждам те

в пространството

изчерпано.

До пределите

на зрението пак си ти.

Светлината

на водопади струи -

с прозрачност - 

и в нея като силует,

който не мога да сгреша,

си ти.

Предусещане на тайнство?

Загадка. От копнеж

ми премалЯ.

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??