Mar 11, 2008, 11:55 AM

Копнеж 

  Poetry » White poetry
719 1 8

Виждам те

в пространството

изчерпано.

До пределите

на зрението пак си ти.

Светлината

на водопади струи -

с прозрачност - 

и в нея като силует,

който не мога да сгреша,

си ти.

Предусещане на тайнство?

Загадка. От копнеж

ми премалЯ.

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??