11 mar 2008, 11:55

Копнеж 

  Poesía » Versos blancos
718 1 8

Виждам те

в пространството

изчерпано.

До пределите

на зрението пак си ти.

Светлината

на водопади струи -

с прозрачност - 

и в нея като силует,

който не мога да сгреша,

си ти.

Предусещане на тайнство?

Загадка. От копнеж

ми премалЯ.

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??