11 мар. 2008 г., 11:55

Копнеж 

  Поэзия » Белые стихи
671 1 8

Виждам те

в пространството

изчерпано.

До пределите

на зрението пак си ти.

Светлината

на водопади струи -

с прозрачност - 

и в нея като силует,

който не мога да сгреша,

си ти.

Предусещане на тайнство?

Загадка. От копнеж

ми премалЯ.

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??