7.11.2015 г., 18:39 ч.

Копнеж 

  Поезия » Еротична
1333 0 0

Мечтая за теб всеки миг…

За нежния допир на тялото ти притиснато в моето…

За копнежа в очите ти…

Искам те!...

Като в сън протягам ръка да те погаля

и се отпускам в жадувана прегръдка…

Толкова те обичам…

Цялото ми тяло те зове…

Гледам те в очите…

Виждам оня игрив пламък, който ме разтърсва…

Потъвам в сладко очакване…

О да, люби ме…

Бавно спускай ръце по разгорещената плът…

Целувай любопитните и жадни устни…

Следвай забързания ритъм на сърцето…

Толкова много те обичам…

Докосвам те бавно… нежно… със страст…

Дълга целувка, даваща много

и търсеща целувка…

Искаща да открие вкуса на твоите устни, на тялото ти…

Твърдостта на ръката ти си проправя път към гърдите ми…

Изтръпвам от топлия ти допир… Този плам ме изгаря...

Докосни ме пак… Моля те!...

Покажи ми твоята сила…

Покажи, че си жаден за мен… и изпий ме…

Накарай ме да се разплача от щастие…

Душите и телата ни да се слеят в ритъм…

Толкова е хубаво да те чувствам…

Да усещам аромата ти, полепнал по кожата ми…

Притискай ме до себе си… не ме пускай…

Телата ни изгарят в копнеж…

Не бързай…

Искам да се насладя на всеки миг…

Да те докосвам с устни навсякъде

и да усещам желанието ти дълбоко в мен…

Искам да те целувам…

Още и още…

Да треперя под твоето тяло…

Страстта, която изпитвам няма граници…

Не искам да спираш…

Подлудяваш ме…

Погледът ти ме изгаря…

Люби ме, обич моя…

Цялата съм трепет и желание…

Ела и ме вземи…

Обичам те!...                       

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??