26.08.2022 г., 17:40 ч.

Копнеж от сърцето 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
760 0 0

Копнея аз за нежна

прегръдка от теб! 

Да се стопли между нас 

този лед!

 

Да стоплиш с любов 

моята гръд...

Да тръгнем заедно,

по нов - по-щастлив път!...

 

Копнея твоите устни

да усетя и нещо 

в мен да трепне

от огнена любов!

 

Иска ми се дори 

душите ни 

да станат една плът...

Тихо и безмълвно 

чувствата да говорят 

без думи да обелим...

Да ги почувстваме отвъд...

 

Да избягам към теб,

като сребърна мечта...

При теб...

Да се чувствам у дома!

Да не стои никой 

от двама ни отвън...

 

И да бъде по-реално,

от осъзнат чувствен сън!...

Да почувствам твоята любов

и да я пазя в сърцето си до гроб!

 

Искам с теб...

Искам теб цял живот,

да имаме 

безграничната любов!

© Ivana Dzhermanska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??