12.01.2017 г., 23:45 ч.

Копнение 

  Поезия » Любовна
828 2 0

Копнение

...Защото няма ли те,
плаче моето сърце,
безпричинно, без посока... снове,
името ти тихичко... зове,
чакайки, готово за Теб да умре,

...но Ти не дойде...

Къде си??? Къде.

© Диляна Всички права запазени

...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??