Jan 12, 2017, 11:45 PM

Копнение 

  Poetry » Love
804 2 0

Копнение

...Защото няма ли те,
плаче моето сърце,
безпричинно, без посока... снове,
името ти тихичко... зове,
чакайки, готово за Теб да умре,

...но Ти не дойде...

Къде си??? Къде.

© Диляна All rights reserved.

...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??