23.01.2009 г., 15:30 ч.

Копнея 

  Поезия » Любовна
701 0 6

Аз отдавна копнея

в нежна прегръдка

теб да приема,

в свойта ласка омайна

твоя дух да смиря

и с най-добрата повеля

в мойта клада магьосна,

твоя кипеж

на звездни капки

           да претопя.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??