6.04.2017 г., 11:04 ч.

Копринено сърце 

  Поезия » Любовна
356 0 7

               Пашкул е моето сърце,

               не пипан още, цял.

               Във него спи дълбоко

               пеперудата на любовта.

 

               Разплитай, бавно, по-добре,

               търси внимателно началото.

               И нежна ти бъди, щадяща

               с оголената тънка нишка.

 

               Във залез тих, в копринено Небе

               дарена ще си ти!

               От там ще литне - пъстрокрилата,

               ще кацне в твоите ръце!

 

          

    

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??