26.02.2013 г., 18:46 ч.

Коприва 

  Поезия » Любовна
520 0 14

 

                                      

                                  Коприва

 

                       От теб очаквах

                            поне едно цвете.

                            Всичко повяхва -

                            очите, ръцете...

                           

                            Няма живец -

                            всичко изстива.

                            Отглеждам в сърцето

                            поле със коприва...

                           

                           

 

 

                                                    26.02.2013 год.

 

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??