3.10.2021 г., 0:27 ч.  

Корабокрушение 

  Поезия » Любовна
661 0 1

 

 

Целувката преглъща

въздишки възвишени.

В стиха са преносими 

преносните й значения.

 

Обеща да ме целуваш

колкото искам повече.

От момента съкровен

до брега на съкрушение.

 

Честита годишнина от сватбата на адвокат Стойко Славов!

03.10.2021 г.

© Мария Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

За да претърпиш корабокрушение, първо трябва да имаш кораб »

28 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??