Разпилявам своите коси -
меки и блестящи,
носещи послания от
сънища и мечти.
Все отнякъде
е нужно да започна.
От хаоса хармония
да създам.
Поглеждам своите коси -
в техните къдрици
и кичури светли
настроението си ще издам.
Усмивка да си подаря,
свежест да си донеса,
реда ще изградя и в
радостта си ще изкрещя:
"Коса да съм!"
© София Русева Всички права запазени