4.05.2016 г., 20:15 ч.

Косе Босе 

  Поезия » За деца
712 0 0

Косе Босе черно

на двора се разхожда.

Боязливо се озърта,

но бавно доближава.

 

То трохици търси,

червейчета малки

и приятелче, другарче

двама да играят.

 

На зелената поляна

бръмбърчета, мравки,

важно се разхождат

неуморни дружки.

 

Слънчицето се показа

да стопли то земята.

Радостта се появи веднага

и  врабчетата запяха.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??