И днес съм жив
И... ето
тук съм!
чужди интереси
аз не ближа
Тука съм
с мухлясалите,
старите, пагони
тук съм
жив съм...
но защо ли
напоследък ми се струва,
че живея в кошче.
и чужди задничета
по принуда
ближа.
© Христо Манчев Всички права запазени