Не слънце е, а кошница с лъчи,
които се разпръскват по земята,
където паднат, светло е, личи
така, че греят други в миг нещата.
Макар и февруарски този ден,
прелива от лъчи и в тях се къпе,
и всеки тича жадно устремен
да хване лъч щастив, и да напъпи.
© Милена Френкева Всички права запазени
Пролетта ни подарява много слънце, аромати и радост, Дис! Любима, обща приятелка ни е