18.10.2018 г., 8:30 ч.

Космично 

  Поезия » Любовна, Философска
547 0 1

Цветето на твоята душа е още с мен, 
във мен... дълбоко в моята душа
и в цялото ми същество, от светлина!
Едно със твоята... искряща чистота,
изпълнено с безкрайна, близост, 
и свята тишина... онази, вечната,
когато казахме със теб: Завинаги!
Със Теб сме заедно в това Пътуване!
Пътуване във Неизвестното, там някъде!
Сред полуделите в Безлюбие галактики!
Сред Тъмните мъглявини и светове!
Сред необятността на Космоса!
Преди, сега, напред във Вечността!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??