28.08.2020 г., 10:49 ч.

Космос и чувства 

  Поезия
420 0 3

Но всичко е чувства, всичко е страст,
всичко любов е в магичен екстаз.
Как да те имам, как да те взема?
Над мене виси безконечна вселена!
И всичко е трепет, и всичко е звук -
създание рожба на космичен диспут!
Няма по-истинско, няма по-чисто,
няма сравнение толкоз цветисто,
с което тъй кратко и силно, за бога,
да кажа: "обичам те, без тебе не мога!"

 

© Добри Бонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??