Aug 28, 2020, 10:49 AM

Космос и чувства 

  Poetry
342 0 3

Но всичко е чувства, всичко е страст,
всичко любов е в магичен екстаз.
Как да те имам, как да те взема?
Над мене виси безконечна вселена!
И всичко е трепет, и всичко е звук -
създание рожба на космичен диспут!
Няма по-истинско, няма по-чисто,
няма сравнение толкоз цветисто,
с което тъй кратко и силно, за бога,
да кажа: "обичам те, без тебе не мога!"

 

© Добри Бонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??