9.10.2012 г., 14:14 ч.

Костенурчо 

  Поезия » За деца
435 0 4

Костенурчо тръгна на разходка,

но не щеш ли, срещна нашата игрива котка.

Ето скочи върху неговата къща -

ужас, къщата по гръб обръща.


Костенурчо слаб е с нея да се бори,

здраво външната врата затвори.

И отвътре гледа възмутен-

ех, че лош за него се оказа този ден.


Няма как, ще трябва да изчака

да се притече на помощ кака.

Тя е вече ученичка

аз обичам я, че е добричка!

 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??