28.07.2006 г., 20:13 ч.

Котешка история-смешна е нали- 

  Поезия
888 0 0
Котешка история

Котето си хапва,
котето играе,
котето си спинка.

Приготвя си багажа
и накрая с новата си риза
тръгна към пандиза.

Върна се от там,
но горкото коте
получи ревматизъм.

Обади се по телефона:
¬-Ало, ало !
"Космодиск " ще искам.

Адресът е:
както влезете в дома ми
на ляво, на дясно
и после направо,
докато стигнете в хола.

София Илиева 4-б

Xa Xa

© София Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??