9.09.2009 г., 10:21 ч.

Котешка работа 

  Поезия » Друга
814 0 13

(Види ли да пиша, Рая се мята да ми вземе молива)))

На молива ми се спуска!
Милата котка Рая!
"Не се занимавай с глупости.
Ела да си поиграем!"

Милата котка Рая!
Тя е по котешки умна.
Но с молива ще я плесна:
аз си играя с думи.
Така ми е по-интересно!

Милата котка Рая!
Ляга до мен на столчето -
на задрямала се преструва!
Казват, усещали болката.
Иска да ме лекува.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??