11.11.2017 г., 9:09 ч.

Котешки нокът 

  Поезия » Любовна, Бели стихове, Свободен стих
583 0 1

Тази вечер се настани удобно
в скута ми, като котка
и поискай да дишам в ритъма
на твоето мъркане.
Накарай кожата ми
да мирише на твоя дом
и нека дланите ми не 
познават друга козина.

Погледни ме с кристално сините 
си очи и ги накарай да станат 
отново червени под светлината
на звездите. Накарай ме да си
помечтая на глас за дървена колиба
в гората и да се влюбя в теб отново,
а после остави след себе си
само забит котешки нокът,
за да знам, че ще се върнеш.

© Жале Семпере Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??