7.07.2011 г., 23:08 ч.

Котешко стихче 

  Поезия » Хумористична
757 0 0

- Аз съм котка супермен,
чудна радост е за мен
да си припкам под дъжда,
пее моята душа... - пропя Мър Мър.

- Абе, Мър, к'во ти станà?!
Ти тотално изтрещя!
Ако тичкаш под дъжда,
пак ще станеш вир вода! - изпя Ко Те.

- Туй за мен не е проблем,
та нали съм супермен,
ще си взема шампоан,
да не стане дъждът зян... - небрежно махна с лапа Мър Мър.

- Ай, ай, ай, каква станà,
братчето ни полудя! - хвана се за главата Ко Те.

- Май лудите са двама - сви рамене Мър Мяу.

© Стоян Вихронрав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??