Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Коте има мойто гадже,
къдравко е то.
Аз обичам го и даже,
май не знам защо.
Може би защото то е
сладко и игриво,
и щом нежно го разроша
- много е щастливо.
Има розовички устни,
малкото глупаче
и щом цункам ги замърква
- още иска значи.
Ако много му хареса
плези то езиче,
между розовките устни
сладичко наднича.
А щом вземе да слюняви,
значи пак е гладно.
С радост бързам да нахраня
котето отрадно.
Котето на мойто гадже,
зная тя - едва ли,
ще даде на някой друг
нежно да го гали.
И така, циници разни,
просто замлъкнете!
Тез представи безобразни,
мигом изхвърлете.
Направете го, защото,
бог ще се ядоса.
За греховните ви мисли
ще ви цапардоса.
Аз пък ще заровя пръсти
в котето космато.
Със любов ще го разтрия,
то ще е благато.
Автор: ПИ
© Пламен Иванов - ПИ Всички права запазени
Млекцето предпочита... с биберона! 🐈🐈🐈