10.11.2022 г., 12:45 ч.  

Котка 

  Поезия » За деца
916 12 15

Казват, че съм мързелива.

Да, обичам да поспивам.
Баба как плете поглеждам,

скачам на кълбото прежда

и го гоня по килима. 

После много възли има...

 

Щом мяукна, то е знак,

че да папкам искам пак.

Мога с радост да изям

още кръгче шпек салам.

Имам тихичка походка.
Всички ме наричат  _ _ _ _ _ 🐱

 

 

© Красимир Тенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??