Nov 10, 2022, 12:45 PM  

Котка 

  Poetry » For kids
1032 12 17

Казват, че съм мързелива.

Да, обичам да поспивам.
Баба как плете поглеждам,

скачам на кълбото прежда

и го гоня по килима. 

После много възли има...

 

Щом мяукна, то е знак,

че да папкам искам пак.

Мога с радост да изям

още кръгче шпек салам.

Имам тихичка походка.
Всички ме наричат  _ _ _ _ _ 🐱

 

 

© Красимир Тенев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??