Котките.
Разни идеали плащат години наред,
за да видят Котките.
Пиесата на живота.
Извън театъра е толкова красиво.
Застой.
Как да те забравя,
първи ден от пролетта?
12:15.
Видях и залеза,
и изгрева.
Календарът - 20 март.
Часът - 12:15.
В театъра играят Котките.
© Филип Филипов Всички права запазени