24.07.2007 г., 12:11 ч.

Ковчег от лед 

  Поезия
762 0 3
 

И  тъй със непомилвано сърце,

душата се понася в гроба

и в ден, когато тя не спи,

Смъртта с венци я поробва...



Кръвта потича от очите,

от болката и мъка в тях,

със черна злоба те били проклети,

да тънат вечно в мрак и страх...



Във кръв и мъка те умряха

и в този час Смъртта разцепи мрака,

стъклени сълзи потекоха от гроба...

за веч да бъдат в черната отрова!

© Деница Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??