22.10.2014 г., 13:36 ч.

Коя е твоята истина? 

  Поезия » Любовна
581 1 1


Възможно ли е да не ме обичаш?
До вчера само от Любов горяхме!
В очите ти днес съска безразличие...

Боли ужасно! И ужасно страх ме е

от погледа ти толкова студен,

от  мисълта, че бавно си отиваш,

че... чувствата ти минали към мен

са мъртви!... Или просто ги прикриваш?

Потискаш ги от страх? Нали?... Нали?...

Знам, просто... Любовта ни е такава -

понякога до лудост ни боли,

дотолкова, че всеки съжалява,

че другия обича до полуда...

Нали?... Нали това е твоята истина?

Ако ли не... И  тъна във заблуда...

то просто всяка дума... е безсмислена.


Павлина Соколова

              

© Павлина Соколова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Къш веднага от главата ми
    Не е смешно то, ама... аз нали все така правя замазвайки болката и тъгата.
    Няма да ти кажа как ми се отрази стиха ти.
    Много Е!
Предложения
: ??:??