18.07.2007 г., 8:39 ч.

Коя съм 

  Поезия
554 0 4
Капка съм.
Голяма, бистра,
побрала
болка и тъга,
скритата надежда
за щастие и топлина
и морето,
бушуващо от страст,
и музиката на сърцето,
над която никой няма власт,
и любовта -
тази,
от която тихичко боли
и другата,
която кара душата да лети...

Питаш се коя съм?
Усети!
Аз съм
сълзата, спотаена
в твоите очи...

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??