5.06.2009 г., 21:03 ч.

Коя съм 

  Поезия » Философска
517 0 1

Имам правото да съм всяка
и няма какво да ме спре.
Да съм звездица в небето
или бисер в морето,
да галя като слънчеви лъчи
и да смразявам като студа,
да ти пращам безброй сълзи,
а после с любов да те даря.
Мога да бъда всяка,
какво ме спира?
А може би вече съм никоя?
Кой знае, може би...

© Маги Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • при всяко положение си Някой, миличка! Поздрав за хубавия стих!
Предложения
: ??:??